header images

EBHN
135.005

 

PPR: +32(0)3 605 74 41

 

Lid worden

Altijd al lid willen worden van een leuke en aangename vliegclub? Bekijk dan zeker onderstaande informatie. Vliegen in Vliegclub Hoevenen is vliegen in een vriendenkring. Je komt er in contact met mensen die dezelfde passie en dromen delen. Vliegclub Hoevenen is een erkende vliegschool, maar we bieden meer dan enkel opleidingen aan. Na het behalen van je vliegvergunning kan je uiteraard vluchten doen met familie en vrienden, maar je hebt bovendien ook de mogelijkheid om samen met andere clubleden andere vliegvelden en landen te verkennen vanuit de lucht.

Lid worden van de club kan je op twee manieren. Zo kan je het inschrijvingsformulier hier downloaden, afprinten en vervolgens invullen. Dit formulier kan je dan komen afgeven aan een van de bestuursleden. Wel vragen we om op voorhand even telefonisch af te spreken. Na aanvaarding van je aanvraag tot lidmaatschap, krijg je van ons een lidnummer toegewezen en een uitnodiging om het lidgeld te betalen. Uiteraard kan je ons ook via het contactformulier of mail contacteren om eens af te spreken met één van onze instructeurs of bestuursleden om meer informatie te bekomen.

Overzicht lidgeld

Beschrijving Euro
Administratiekosten : €15
Patrimoniumbijdrage : €250
Lidgeld 2023 €275
Steunend lid vanaf €25

Informatie omtrent het betalen van het lidgeld krijg je nadat de inschrijving is ontvangen. Het lidmaatschap zal pas worden geactiveerd na de betaling van het lidgeld. In de bovenstaande bedragen zijn de vlieguren NIET bijgerekend. Kijk hiervoor bij provisie.

Provisie

Bij het gebruik van de clubtoestellen zal het huurgeld automatisch van de persoonlijk clubrekening worden gehaald. Deze rekening kan je vrijblijvend aanvullen en je kan op elk moment een overzicht krijgen van je huidige saldo en de gevlogen uren via ons online reservatiesysteem.

Booking

Adres

Vliegclub Hoevenen
Dijkstraat 2
2940 Hoevenen

Tel. +32(0)3 605 74 41